ALKOSD MEG KÖNNYEN A SAJÁT ZENÉIDET!

KÖVETKEZŐ BEIRATKOZÁSI IDŐSZAK: 2024. TAVASZ VÉGE

 • Ha régóta szeretnél saját zenét alkotni, de eddig nem tudtad, hogy kezdj hozzá...

 • Ha már írtál saját témákat vagy dalokat, de úgy érzed, hogy ezek nem elég eredetiek...

 • Ha szeretnél új módszereket tanulni, új lendületet szerezni, új inspirációt begyűjteni...

 • Ha szeretnéd megfigyelni és eltanulni, hogy lépésről lépésre hogyan épül fel egy zene a kezdeti ötlettől a hangszerelésen át a kész zenei témáig...  ...akkor a Zeneírás tanfolyam neked készült.

   

   

  A ZENEÍRÁS TANFOLYAMON TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTELHEZ 3 DOLOGRA VAN SZÜKSÉGED:

 • 1) A gitártechnikák alapszintű ismerete és használata (akkordváltások, váltott pengetés, hammer-on, pull-off), azaz alaptudás kelleni fog, de nem kell technikás, gyors kezű gitárosnak lenned.

 • 2) Otthoni felvételkészítési lehetőség, például Ableton, Cubase, Studio One, Logic, Reaper, FL Studio, Reason, Garageband vagy hasonló zeneszerkesztő szoftver. (Ha még csak tervezed az otthoni zeneírási technika és eszköztár kialakítását, akkor is érdemes most elindulnod, mert a tanfolyam során egy teljes modul foglalkozik a technikai háttér kialakításával).

 • 3) Alapszintű zeneelméleti fogalmak ismerete (hangközök neve, gyakori akkordtípusok, néhány alapskála). A mélyebb zeneelmélet, azaz a modális skálák átfogó ismerete nem szükséges, mert a tanfolyam videóiban a lehető legegyszerűbben elmondom majd az aktuális zenei témához kapcsolódó elméleti tudnivalókat.  A Zeneírás tanfolyamon gyakori skálákkal alkotunk összesen 4 zenei témát, és részletesen kidolgozzuk a hangszerelést is. Minden részben új megközelítéssel készül a zenei részlet: a zenei ötletet elindító szólam és a zenei stílus is mindig új lesz.

  Kényelmesen, saját tempódban haladhatsz az otthoni környezetedben: a tanfolyam videóit tetszés szerinti egyéni időbeosztással dolgozhatod fel.  


  A ZENEÍRÁS TANFOLYAM TÉMÁI:

   

  Ráhangoló Kreatív Feladatok

   

  A zeneírás legegyszerűbb technikai eszközei

   

  1. Zenealkotás: Dallamos Rock - Kvintfogásokból 


  2. Zenealkotás: Blues Rock - Skálafokokból 


  3. Zenealkotás: Modern Rock - Dobtémából 


  4. Zenealkotás: Hard Rock - Riffekből 

   


  Keverés és maszterelés


  Bónusz modul 1 - Híres számok elemzése


  Bónusz modul 2 - Hangszerelési Példák
  A Zeneírás tanfolyam 2024 tavasz végi indulása előtt egy ingyenes online zeneírás workshop-ot nézhetsz majd végig. Kérj értesítést a workshop indulásáról és akkor biztosan nem maradsz le róla. 

ÉRTESÍTÉST KÉREK