SZABADABBAN GITÁROZHATSZ ÉS JOBBAN ÉRTHETED A ZENEI ÖSSZEFÜGGÉSEKET.

A MODÁLIS SKÁLÁK TITKA

2024-BEN ISMÉT INDUL MAJD!
HA KÉSZEN ÁLLSZ ÚJ IRÁNYOK TANULÁSÁRA, AKKOR AZ ALÁBBI ELŐNYÖK VÁRNAK:

  • Az alapoktól tisztázzuk és felépítjük a zenei alapfogalmakat, a tanfolyamot nyitó Hangközök Rendszere és Akkordok Rendszere modulokkal. 

  • A blues- és rockgitározás gyakorlati szempontjait tartjuk szem előtt, tehát minden új információt rögtön zenévé formálunk.

  • Végre érteni fogod és kreatívan használni tudod a modális skálákat, ezzel a gitározásod teljesen új szintre kerül. 

  • Logikusan felépített, könnyen feldolgozható tananyag, 6  részre bontva. A saját tempódban haladhatsz, a tanfolyam úgy van felépítve, hogy nem kell sietni vele.

  • Mixolíd, líd, dór, fríg teljeskörű elmélet, akkordok használata, gitárszóló módszerek, híres példák, valamint sok egyéb modális trükk, amit közel két évtized alatt gyűjtöttem össze.

  • A tanfolyam felületén folyamatosan követem a tanulásodat és ha kérdésed van, mindenben segítek.  

         A Modális Skálák Titka tanfolyam indulása előtt egy ingyenes online modális workshop-ot nézhetsz majd végig. Kérj értesítést a workshop indulásáról és akkor biztosan nem maradsz le róla.

 

Értesítést kérek

Daróczi Mihály

"A Szólómánia tanfolyama brutálisan megérte az árát! Amikor a tanfolyam felénél jártam, az fogalmazódott meg bennem, hogy miért nem így tanítják a zenét általános iskolában?!

Annak idején kegyelem 2-essel engedtek át minden évben ének-zenéből. A tanfolyam elvégzése után pedig Dream Theater dalok harmónia menetét, az akkordokra játszott szólókat elemzem.

Szó szerint nulla tudásról, olyan szintre jutsz rövid idő alatt, hogy minden zenét más füllel fogsz hallgatni ezután.

43 éves vagyok. Jó lett volna, ha fiatalabb koromban lett volna ilyen lehetőség, de erre tényleg mondhatom, hogy jobb később, mint soha!”

Fincziczki Ádám

"Lényegesen tudatosabban és 
szabadabban gitározom most. Sokkal jobb és választékosabb a játékom, mint korábban.

Nekem az elméleti rész korábban mindig kimaradt, és a standard dúr és moll megoldásokat használtam csak. 

A modális skálákkal nyílik egy ajtószélesedik a látószög. Annyi minden ötletem van egyszerre, hogy szinte nem tudom, hogy melyik eszközhöz nyúljak elsőként.

Én nem gondoltam volna, hogy ez a megközelítés ennyi mindent megnyit és ennyi lehetőséget rejt magában. Nagyon örülök, hogy megtaláltalak."

 

 

Tóth Tamás

"Több mint 20 éve gitározom, de az idő nagy részében sajnos vakvágányon haladtam. Nem tudtam a zeneelméleti tudást beépíteni a játékomba.

A modális tanfolyamot viszont mintha csak nekem találták volna ki. Már a tanfolyam felénél sokkal tudatosabb lett a játékom. Nagyobb élmény az improvizálás és szólózásSokkal könnyebben szedem le és játszom el hallás után a kedvenc zenéimet. 

Amikor kevés az ember szabadideje, akkor a legnagyobb luxus az időt egy helyben toporgásra pazarolni. Nekem segített a modális tanfolyam, és szerintem Neked is fog!"